Valikko 2

Kattoremonttien ammattilainen

taustasumennus 3 (1)Perheyritys
Keski-Suomen Laatukoti on kattoremonttien vahva ammattilainen. Olemme toteuttaneet kattoremontteja yli 14 vuoden ajan. Meillä on Keski-Suomessa yli tuhat tyytyväistä asiakasta. Työntekijämme ovat paikallisia omia asentajia. Vahva ammattitaito ja osaaminen välittyy jokaisesta työntekijästä. Keskitymme vain kattoremontteihin, jolloin asiakaskokemus ja työn toteutus on aina erinomainen.

Tinkimätön laatu ja tarkkuus
Haluamme antaa asiakkaillemme lupauksen elämä helpoimmasta kattoremontista. Jokainen tekemämme remontti on meille käyntikortti ja ylpeyden aihe; siksi haluamme lopputuloksen näyttävän parhaalta mahdolliselta. Käytämme ainoastaan laadukkaita rakennustarvikkeita ja teemme yhteistyötä johtavien tarviketoimittajien kanssa.

Ammattilaisuus
Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin ja koulutukseen. Hyvinvoiva työyhteisö on meidän selkäranka joka näkyy työmiestemme pysyvyyden yrityksessämme, ja näin voimme taata, että laatumme on huippuluokkaa!

Asiakaspalvelun laatu
Käymme työn kulun läpi asiakkaan kanssa aina etukäteen kotikäynnillä. Työn valmistuttua pidetään loppupalaveri ja lasku lähetetään vasta, kun kaikki on valmista. Panostamme asiakaspalveluun läpi koko projektin ajan; asiakkaan kysymyksiin vastataan ja hänen toiveensa huomioidaan aina.

Maksuton kuntokartoitus
Me olemme sitä varten, jos epäilet kotisi katon kuntoa.

Teemme sinulle ilmaisen kuntokartoituksen. Kartoituksesta saat perusteellisen kuntoraportin sekä kattoremontin kokonaiskustannuksen.

Olemme panostaneet kattoremonttien keston lyhentämiseen. Teemme kattoremontit omaa nosturiautoa hyväksikäyttäen.

Nosturiauton hyödyt:

  1. Säältäsuojaan asennus samanpäivän aikana
  2. Kattoremontti kesto lyhenee ja toteutus on vaivattomampaa perinteiseen kantamiseen verrattuna
  3. Laatu paranee, kun ei tarvitse kantaa kattopeltejä ja tarvikkeita katolle.
  4. Asentajien työturvallisuus paranee
  5. Asentajat jaksavat paremmin mikä näkyy suoraan lopputuloksessa.
  6. Asiakkaalle aiheutuva häiriö lyhenee.
  7. Ei pihavaurioita
  8. isojen kohteiden toteutus vaivatonta.

Siivoamme jälkemme jokaisen työpäivän päätteeksi ja näin minimoimme asukkaille koituvat haitat. Työn loputtua viemme rakennusjätteet pois; piha jää samaan kuntoon kuin se oli sinne tultaessa.