Valikko 2

Lahtinen: ”Ihan sama tuleeko kahdessa vai neljässä päivässä, kunhan tulee hyvä!”

Keski-Suomen Laatukoti uusi jyväskyläläisten Lahtisen omakotitalon hilseilevän peltikaton nykyaikaiseksi ja kestäväksi.  

Lahtisilla katon uudistus tuli ajankohtaiseksi, kun katto oli yli 30 vuotta vanha, hilseilevä peltikatto jossa naulat nousi ylös eikä aluskatetta ollut. Vesivahinkovaara vanhalla katolla oli siis ilmeinen.

– Useampi toimittaja oli jo kiikarissa, mutta päädyin vielä etsimään  verkosta lisää vaihtoehtoja ja löysin Keski-Suomen Laatukodit. Heillä laatu ja toimitusvarmuus vakuutti niin että päädyttiin kaupat tekemään 1–2 vk. kuluttua myyjän käynnistä.

–Kaverit tuli ajoissa, oli ystävällisiä ja homma toimi oikein hyvin. Otin töistä vapaata jotta voisin valvoa ja seurata työtä, mutta ei siinä ollut mitään valvottavaa – kaverit teki hommansa juuri niinkuin pitikin

– Ehdottomasta voin suositella Keski-Suomen Laatukotia sen takia, että varma toimittaja kyseessä, he tekevät mitä lupaavat ja aikataulussa. Kaikki on ihan priimaa mitä tuolla katolla on, olen tosi tyytyväinen

 


Haluatko todeta itse miksi meihin ollaan niin tyytyväisiä? Pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille (klikkaa tästä), niin saat tarjouksen kattonne uudistamisesta mikäli se on ajankohtaista. Käynti ei sido mihinkään, vaan voitte tarjouksen saatuanne rauhassa päättää miten kattonne kanssa edetään. Voit myös soittaa suoraan 040 168 0454 / Janne Pajala ja sopia kartoituskäynnille ajankohdan.