Valikko 2

Johanna Rantanen: ”Meille jäi erittäin hyvä kokemus Laatukodista ja heidän palvelustaan!”

Keski-Suomen Laatukoti toteutti jyväskyläläisten Rantasten nelihenkisen perheen omakotitaloon kattoremontin kevät-talvella 2016. Remontin myötä vuotta vanha katto uusittiin. 

Johanna Rantanen asuu nelihenkisen perheensä kanssa Jyväskylän Köhniöllä. Keski-Suomen Laatukoti Oy kävi tekemässä kattoremontin heille vuonna 2016:

– Pyysin tarjouksen 3 eri paikasta. Tottakai hinta määrittää, kun en halunnut maksaa liikaa enkä liian vähääkään. Laatukodin asiantuntija vakuutti innokkuudellaan – tuli sellainen olo, että he todella tietävät mitä tekevät.

Johanna jatkaa kokemustaan Laatukodin palvelusta:

– Varmaan parasta remontissa oli sujuvuus, aikataulut pitivät ja Laatikoti hoiti hommat mallikkaasti ja siivosi jälkensä.

– Tärkeimpänä heidän toimistaan jäi mieleen laatu, kaikki tuli hyvin tehtyä mitä sovittiin ja se tehtiin mikä luvattiin. Nyt ei ole enää vesi tipu sisään, katto on hyvännäköinen ja sopii tähän taloon.

 


Haluatko todeta itse miksi meihin ollaan niin tyytyväisiä? Pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille (klikkaa tästä), niin saat tarjouksen kattonne uudistamisesta mikäli se on ajankohtaista. Käynti ei sido mihinkään, vaan voitte tarjouksen saatuanne rauhassa päättää miten kattonne kanssa edetään. Voit myös soittaa suoraan 040 168 0454 / Janne Pajala ja sopia kartoituskäynnille ajankohdan.